Vanhaezebrouck sneert naar Westerlo en De Mil: “Ik zou zoiets niet toelaten”

Vanhaezebrouck sneert naar Westerlo en De Mil: “Ik zou zoiets niet toelaten”

17 maart - 21:12
39

De salonremise tussen Westerlo en KRC Genk houdt de gemoederen bezig. KAA Gent zag gefrusteerd toe hoe beide clubs de laatste vijf minuten niets meer wilde klaarspelen.

Tegenover de camera’s van Eleven sprak Hein Vanhaezebrouck duidelijke taal. “Zoiets zou ik niet kunnen, als coach zou ik dat niet kunnen. Ik draai nu al zoveel jaren mee en zoiets heb ik nooit gedaan. Als je met een man meer speelt en zeker bent van een behoud en dan toch nog voor een salonremise gaan. Ik zou zoiets zelfs niet toelaten, ik vind het een schande voor je eigen publiek ook.”

Vooral Rik De Mil kreeg de volle laag van HVH. “Moest het nu zijn dat er nog een risico was, dan snap ik het nog én dan nog. Maar in dit geval. Ik had niet verwacht dit nog op de Belgische velden te zien. In het verleden gebeurde dit vaker, maar nu niet. Dit draag je mee als coach, dit staat op je lijstje, ook voor de toekomst. Misschien heeft zijn verleden (bij Club Brugge, red.) ook meegespeeld”, sneerde Vanhaezebrouck.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.