Spelers Club Brugge staan achter Deila: Hopelijk blijft hij trainer

Spelers Club Brugge staan achter Deila: "Hopelijk blijft hij trainer"

17 maart - 18:40
40

Coach Ronny Deila staat stevig onder druk en het is niet langer de vraag of hij moet vertrekken bij Club Brugge, maar wanneer. Als het van Casper Nielsen afhangt, blijft de Noor echter nog even trainer van Blauw-Zwart.

De supporters zijn Deila kotsbeu en riepen al meermaals om zijn ontslag. De spelers denken er echter anders over. Zij geloven nog in Deila. "Ik hoop dat Deila trainer van Club Brugge blijft. De groep staat nog steeds volledig achter hem", geeft Nielsen aan bij Het Nieuwblad.

Volgens de middenvelder zijn de mindere resultaten van Club Brugge dan ook niet enkel aan Deila te wijten. "Dit is een gedeelde verantwoordelijkheid", gaat hij verder. "Onze resultaten zijn niet goed voor een topploeg. Daar ga ik volledig mee akkoord. Het moet beter, maar het seizoen is nog niet voorbij."

Club Brugge staat echter slechts derde (of vierde afhankelijk van Antwerp) in de stand. Goed kan je het dus niet noemen. "De sfeer in de groep is goed, we werken elke dag keihard op training. En toch blijven de resultaten uit", aldus Nielsen nog. "Het enige wat we kunnen doen, is verder werken en alles geven", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.