Kompany vol vertrouwen bij Burnley: “Wij hebben het totale geloof”

Kompany vol vertrouwen bij Burnley: “Wij hebben het totale geloof”

16 maart - 23:36
4

Vincent Kompany, de hoofdtrainer van Burnley, wist thuis met 2-1 te winnen van Brentford. Burnley staat nog altijd op de negentiende plaats in de Premier League, maar Kompany geeft aan dat er altijd vertrouwen blijft bij The Clarets.

Kompany geeft aan dat het met het vertrouwen goed zit bij Burnley. “Er is nooit te weinig vertrouwen geweest bij Burnley. Wij hebben het totale geloof. Ik wil alleen zien het grotere plaatje zien, ik wil alleen spelers zien die vol energie en leven zijn”, deelt Kompany via de officiële kanalen van Burnley.

Kompany geeft het tweede doelpunt van Burnley als voorbeeld. “We verliezen eigenlijk de bal op een plek waar we die niet mogen verliezen. We rennen vervolgens 60-70 meter om te herstellen en gaan daarna vol in de aanval aan de andere kant”, aldus Kompany.

Kompany geeft aan wat hij daar precies mee bedoelt bij Burnley. “Wat ik daarmee bedoel is dat het niet perfect is, maar het verlangen is daar. Daarmee kunnen we altijd iets bereiken”, besluit Kompany.

Burnley staat op dit moment op de 19e plaats in de Premier League met zeventien punten uit 29 matchen. Nottingham Forest staat buiten de degradatiezone op de zeventiende plaats. Nottingham Forest heeft op dit moment acht punten meer dan Burnley. Luton Town staat achttiende met vijf punten meer. Sheffield United is de rode lantaarndrager met drie punten minder dan Burnley.