Dender wint gemakkelijk van SL16 FC, Jong Genk verslaat KV Oostende

16 maart - 23:16

Dender wist in eigen huis overtuigend te winnen van SL16 FC. Dender boekte een 4-1 overwinning op de beloften van Standard. De beloten van KRC Genk wisten wel te winnen. Jong Genk won in eigen huis met 3-1 van KV Oostende.

Dender had het overwicht tegen SL16 FC en de ploeg kon dit ook uitdrukken op het scorebord. Dender had maar liefst 28 schoten afgevuurd tegen SL16 FC. Dender kwam al in de 8e minuut op voorsprong via Bruny Nsimba.

In de tweede helft bouwde Dender de voorsprong uit via een eigendoelpunt van Birame Diaw in de 59e minuut. In de 63e minuut scoorde Dender via Desmond Acquah de 3-1. Slechts drie minuten later deed SL16 FC via Soufiane Benjdida iets terug. In de blessuretijd maakte Nicolas Rajsel de 4-1 voor Dender.

Jong Genk verslaat KV Oostende
Jong Genk kreeg KV Oostende op bezoek. De match tussen de beide ploegen was redelijk in evenwicht. In de 33e minuut kreeg Jong Genk een strafschop en Victory Beniangba kon deze benutten. Jong Genk ging rusten met een nipte voorsprong op Oostende.

In de 69e minuut wisten De Kustboys de gelijkmaker te maken. Jong Genk liet het hier niet bij zitten en nam in de 75e minuut via Christian Akpan opnieuw de leiding. In de 99e minuut kreeg Jong Genk opnieuw een strafschop, Thomas Claes zette vanop de stip de 3-1 eindstand op het bord.