Kompany na zege Burnley op Brentford: “Vandaag hebben we het recht om te vieren”

Kompany na zege Burnley op Brentford: “Vandaag hebben we het recht om te vieren”

16 maart - 20:53 Laatste update: 23:27

Burnley en hoofdtrainer Vincent Kompany wisten met 2-1 te winnen van Brentford. Bij Burnley scoorden Jacob Bruun Larsen en Datro Fofana. Namens Brentford kwam Kristoffer Ajer tot scoren. Bij Brentford kreeg Sergio Reguilon in de achtste minuut een rode kaart. Kompany reageert zeer content op de zege van Burnley.

Kompany is content na de winst van Burnley op Brentford. “Ik heb ervan genoten. Ik hoop dat iedereen dat net zoals mij heeft gedaan. We hebben hard gewerkt, morgen gaan we weer werken, maar vandaag hebben we het recht om te vieren, dat moeten we dan ook doen”, deelt Kompany via de officiële kanalen van Burnley.

Kompany vertelt verder na de zege van Burnley. “Ik wens soms dat ik gewoon kan laten zien hoe veel energie we in de spelersgroep hebben. Het is niet gemakkelijk, we moeten ons telkens weer opbouwen, zeker na West Ham afgelopen weekend waarin we de zege op het laatst weggeven”, aldus Kompany.

Kompany sluit af door zijn spelersgroep bij Burnley te complimenteren. “De jongens doen het, ze zijn meesters in de kunst om zichzelf weer op te bouwen en te vechten. Vandaag was de energie vanaf het begin wat het moest zijn”, besluit Kompany.