Kuyt onthult over Feyenoord-terugkeer in verleden: 'Wilde veel eerder terugkomen''

Kuyt onthult over Feyenoord-terugkeer in verleden: 'Wilde veel eerder terugkomen''

14 maart - 13:55
1

Dirk Kuyt, momenteel trainer van Beerschot, maakte in 2015 als speler zijn langverwachte terugkeer naar Feyenoord, maar de oud-speler heeft nu onthuld dat hij al veel eerder terug naar Rotterdam wilde. Sterker nog, voordat hij naar Fenerbahçe trok, was hij al in gesprek met Feyenoord.

"Toen ik wegging bij Liverpool , dat besluit maakte ik omdat ik niet zo veel wedstrijden meer speelde, wilde ik al terug naar Feyenoord", onthult Kuyt in de MIDMID-podcast. "Ik was bereid om dingen als salaris in te leveren, maar toen kwamen we er niet uit. Toen ben ik voor het hoofdstuk bij Fenerbahçe gegaan. Daar heb ik zo veel bereikt bij die club."

Uiteindelijk hakte Kuyt op een gegeven moment zelf de knoop door bij Fenerbahçe, omdat hij op het juiste moment wilde vertrekken. "Ik kon bijtekenen en er hadden nog meer clubs interesse, maar ik zei dat ik terug naar Feyenoord wilde. Mijn zaakwaarnemer zei toen: 'Ik weet niet of het verstandig is, want je kan veel kapot maken.' Alleen ik wilde het en toen hebben we zelf de club gebeld dat ik wilde terugkomen."

Kuyt staat inmiddels 9 matchen aan het roer van Beerschot. Met de Challenger Pro League-club wist Kuyt 4 van die 9 matchen te winnen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.