Bruno strijdt met KV Kortrijk voor behoud: ''Club verdient degraderen niet''

Bruno strijdt met KV Kortrijk voor behoud: ''Club verdient degraderen niet''

14 maart - 13:45
3

Voor Massimo Bruno staat er zaterdag een mooi affiche op het programma. Samen met KV Kortrijk speelt de aanvaller tegen zijn voormalige club RSC Anderlecht. Het is tijd voor de rechtsbuiten om te vertellen over de strijd voor behoud in de Jupiler Pro League.

Bruno denkt dat KV Kortrijk kansrijk is in de Play Downs. ''We weten van waar we komen en waar we staan. We hebben helaas niet voor een verrassing kunnen zorgen tegen de topclubs de laatste weken, maar we gaan er zeker vanuit dat we onze kans hebben in de Play Downs'', vertelde Bruno via de officiële kanalen van KV Kortrijk.

Bruno wil met KV Kortrijk gaan voor de 14e plek. ''Voor mij is de 14de plaats realistisch en dan moeten wij het afmaken tegen de ploeg uit 1B. Met deze coach is dat zeker niet te hoog gegrepen. Hij gelooft er in, de hele groep ook'',  zei Bruno.

Volgens de aanvaller hoort KV Kortrijk in de Jupiler Pro League thuis. ''Met zijn allen samen zullen wij het de komende weken moeten doen. Na het moeilijke seizoenbegin verdient deze club niet om te degraderen'', aldus de rechtsbuiten van KV Kortrijk.

Bruno kwam dit seizoen 22 keer in actie in de Jupiler Pro League, waarin de aanvaller 1 keer wist te scoren en 3 assists gaf.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.