'Oyen woensdag geopereerd aan kruisband, geen Sor op training bij Genk'

'Oyen woensdag geopereerd aan kruisband, geen Sor op training bij Genk'

13 maart - 15:26
4

KRC Genk is woensdagochtend de voorbereiding gestart voor het laatste duel in de reguliere competitie tegen Westerlo. Achttien veldspelers en vier doelmannen tekenden present. Onder hen was geen Yira Sor terug te vinden.

Sor moest zondag tegen Standard Luik tijdens de rust in de kleedkamer blijven met een liesblessure. Hij werkte woensdag binnen aan zijn herstel. Ook Aziz Ouattara (adductoren) en Luca Oyen (knie) ontbraken. Oyen wordt woensdag geopereerd nadat hij tegen Standard de voorste kruisband van zijn rechterknie scheurde. Zo schrijft Het Belang van Limburg.

Wie wel van de partij was, was Joris Kayembe. De linksachter moest zondag nog uit voorzorg naar de kant, maar maakte de volledige training vol. Ook Alieu Fadera was op het trainingsveld te zien. De Gambiaan nam deel aan de passingoefeningen, maar paste nog voor de wedstrijdvormen. De aanvaller wordt in de play-offs opnieuw tussen de lijnen verwacht na zijn knieblessure.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.