'Man Utd heeft 85 miljoen over voor ploegmakker Onana, Sancho en Varane weg'

'Man Utd heeft 85 miljoen over voor ploegmakker Onana, Sancho en Varane weg'

12 maart - 10:27

Manchester United ziet volgens Sky Sports in Jarrad Branthwaite één van de belangrijkste zomeraanwinsten. Om dat te bewerkstelligen, zal de Engelse topclub club eerst geld vrij moeten maken en afscheid moeten nemen van een aantal vaste krachten. 

Branthwaite maakt sinds zijn verhuurperiode bij PSV grote indruk op het Engelse publiek. Dit seizoen is de mandekker bij Everton is hij één van de sterkhouders. Manchester United heeft volgens het Engelse medium van de Engelsman daarom een belangrijk transferdoelwit gemaakt. The Red Devils zouden de overige topclubs voor willen zijn door hem zo snel mogelijk te binden voor een langdurige periode.

De boomlange verdediger zou al langere periode op het lijstje van Ten Hag staan.Voor zijn komst zou United wel minimaal zo'n 85 miljoen euro neer moeten leggen. Om geld vrij te maken staan spelers als Harry Maguire en Raphaël Varane op de nominatie om te vertrekken. Ook een definitief vertrek van Jadon Sancho ligt in de lijn der verwachting. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.