Schoofs kreeg amper Europees voetbal in zijn carrière: Toch wat hartzeer van

Schoofs kreeg amper Europees voetbal in zijn carrière: "Toch wat hartzeer van"

11 maart - 22:30
2

Rob Schoofs is op dit moment misschien wel één van de beste spelers van KV Mechelen en een uitblinker in ons land. Hij is inmiddels 29 jaar oud, maar heeft voorlopig vooral enkel in ons land gevoetbald. Ook Europese wedstrijden zaten er amper in.

De kapitein van Malinwa speelt al jaren voor KV Mechelen, dat al jaren geen Europees voetbal meer heeft gespeeld. Bij KAA Gent kon hij wel even proeven van Europees voetbal, al bleef het bij twee partijen. "Daar heb ik wel nog een beetje hartzeer van, dat ik voor die Europese campagne niet op de Europese lijst stond", klinkt het bij Extra Time.

Bij KV Mechelen kreeg hij geen Europees voetbal en bleef het bij die enkele partijen. "Pijn doet het niet, maar het zou toch fijn zijn om eens Europees voetbal mee te maken", geeft hij nog aan. "Sommige spelers uit België hebben wedstrijden tegen mooie tegenstanders en je wil je dan eens meten tegen zulke ploegen", klinkt het nog.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.