Schoofs verkoos Malinwa boven transfer naar Union: Absoluut geen spijt

Schoofs verkoos Malinwa boven transfer naar Union: "Absoluut geen spijt"

11 maart - 22:01
4

Rob Schoofs is wekelijks één van de uitblinkers bij KV Mechelen en mag voorlopig terugblikken op een sterk seizoen. Hij had echter ook voor een andere Belgische club kunnen uitkomen: Union.

In Extra Time onthult de middenvelder van KV Mechelen namelijk dat Union interesse toonde in hem. Ook afgelopen zomer wilde het Schoofs opnieuw in huis halen. Na de bekerfinale heeft Union wel gepolst of het niet de moment is om naar hen te trekken. Na de bekerfinale dacht ik er wel even aan", geeft Schoofs toe.

Tot een overgang kwam het echter niet. "Er werd toen gesproken over een leegloop bij Union en het vertrek van heel wat sterkhouders", aldus Schoofs. Dat bracht de middenvelder ook aan het twijfelen om toch naar de Brusselaars te verhuizen. Hij bleef dan ook bij KV Mechelen.

Ondanks het goede seizoen van Union heeft hij ook geen spijt van die keuze. "Ik had een goed gevoel bij KV Mechelen en ze wilden ook een stap vooruit zetten", klinkt het. "Pas nu begint dat te lopen, maar ik heb er ook absoluut geen spijt van dat ik gebleven ben", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.