Burnley en Kompany waren erg dicht bij een zege op bezoek bij West Ham United

10 maart - 18:15
2

Burnley en hoofdtrainer Vincent Kompany wisten met 2-2 gelijk te spelen bij West Ham United. The Clarets waren erg dicht bij een zege op bezoek bij The Hammers. Namens Burnley scoorden Datro Fofana en maakte Konstantinos Mavropanos een eigendoelpunt. Voor West Ham scoorden Lucas Paqueta en Danny Ings.

Burnley kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong bij West Ham. Het was Fofana die in de 11e minuut Burnley op voorsprong bracht. Vlak voor rust wist Burnley de voorsprong te verdubbelen via een eigendoelpunt van Mavropanos.

West Ham kwam vervolgens erg scherp uit de kleedkamers en wist in de 46e minuut de aansluitingstreffer te maken via Paqueta. De match vorderde en het leek erop dat Burnley eindelijk weer een driepunter ging pakken in de Premier League.

Het mocht toch niet zo zijn voor Kompany en zijn formatie. In de 91e minuut bracht Ings West Ham op gelijke hoogte met Burnley en bepaalde zo direct de eindstand.