Riemer na RWDM – Anderlecht: “Voorsprong op de rest zo groot mogelijk maken”

Riemer na RWDM – Anderlecht: “Voorsprong op de rest zo groot mogelijk maken”

10 maart - 11:28
4

Brian Riemer, de hoofdtrainer van RSC Anderlecht, blikt terug op de 0-3 zege in de derby tegen RWDM. Riemer is tevreden na de ruime overwinning op RWDM en blikt vooruit op de laatste match tegen KV Kortrijk in het Lotto Park.

Riemer was zeer te spreken over de eerste helft van Anderlecht tegen RWDM. “Op dit moment van het seizoen aan de rust een 0-3-voorsprong hebben is natuurlijk erg fijn voor een coach. Het nam ook de druk wat weg van de spelers”, citeert Sporza Riemer.

Riemer had het nog mooier gevonden als Anderlecht verder had doorgedrukt tegen RWDM. “Ik denk dat we vandaag ook een vierde en vijfde keer hadden kunnen scoren. Maar ik moet mijn spelers feliciteren. We hebben het afgemaakt in de eerste helft en soms volstaat dat”, aldus Riemer.

Riemer sluit af door vooruit te blikken op de laatste match van Anderlecht tegen KV Kortrijk. “Ik wil de kloof met Union zo klein mogelijk houden en de voorsprong op de rest zo groot mogelijk maken. We moeten volgende week nog één keer uithalen in het Lotto Park”, besluit Riemer.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.