Het zal beter moeten als ik een plaats bij de Rode Duivels wil krijgen

"Het zal beter moeten als ik een plaats bij de Rode Duivels wil krijgen"

21 maart - 19:48
2

De Rode Duivels werken binnenkort enkele oefeninterlands af en voor Domenico Tedesco was het een laatste moment om nog te experimenteren. Siebe Van der Heyden was één van die mogelijke experimenten, maar zit uiteindelijk toch niet in de selectie.

De verdediger nam afgelopen zomer afscheid van Union en trok richting het Spaanse RCD Mallorca. Een groot succes werd dat nog niet en voorlopig kwam hij slechts tien keer uit voor de Spaanse club. Hij kon zich dan ook niet in de kijker spelen van Tedesco.

"Ik weet ook dat ik momenteel niet zo heel veel minuten maak bij Mallorca", begint Van der Heyden bij DAZN. "Dat zal veel beter moeten als ik een plaats wil krijgen in de nationale ploeg. Maar het blijft wel een objectief waar ik naartoe werk", geeft hij aan.

De Rode Duivels blijven dan ook een groot doel. "Ik heb ervan geproefd en ik wil meer. Dat is iets wat ik in mijn hoofd heb, dat ik het niet bij één cap wil laten. Ik wil meer, maar daarvoor zal ik hier in Mallorca meer minuten moeten maken. Dat is nu mijn eerste prioriteit", besloot hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.