'KAA Gent zocht angstvallig naar spits en dacht ook aan Zulte Waregem-pion'

'KAA Gent zocht angstvallig naar spits en dacht ook aan Zulte Waregem-pion'

11 maart - 20:00
2

KAA Gent zag afgelopen winter verschillende pionnen vertrekken en nam afscheid van onder meer Gift Orban en Hugo Cuypers. De club kreeg daarvoor flink wat geld en wilde nog een vervanger halen. Die kwam er niet, al had Gent toch flink wat namen op het veranglijstje staan.

Bij Gent kent men een moeilijk begin van 2024 en wist men amper punten te pakken. Voorin rekent men tegenwoordig op onder meer Tarik Tissoudali en Laurent Depoitre, die niet helemaal kunnen overtuigen. Volgens Het Nieuwsblad had Gent nochtans verschillende namen op het lijstje staan.

Eerder raakte al bekend dat men bij Gent dacht aan Union-spits Gustaf Nilsson, maar hij was niet de enige. Mickaël Biron (RWD Molenbeek) en Thomas Henry (Hellas Verona) werden al genoemd, terwijl ook Andrej Ilic (Valerenga, nu Lille) en verrassend Zinho Gano (Zulte Waregem) op het lijstje stonden.

Die laatste zat de voorbij weken in de B-kern van Zulte Waregem en leek te mogen vertrekken, maar bleef toch. Inmiddels kreeg hij wel opnieuw een kans in de A-kern.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.