KV Mechelen presteert onder bewind van Hasi: ''Twijfel of ik wel juiste man was''

KV Mechelen presteert onder bewind van Hasi: ''Twijfel of ik wel juiste man was''

8 maart - 10:45

Voor KV Mechelen kan het wel eens een heel mooi seizoen worden. De club staat op de rand van de Champions' Play-offs en het aantrekken van Besnik Hasi als trainer blijkt dus goed uit te pakken. De trainer vertelde over de komst naar de club.

Hasi was vanaf het begin al ambitieus. ''Toen ik hier tekende, stond KV Mechelen veertiende. Het bestuur vroeg me om de club te redden, want ‘we hebben geen ploeg om te zakken’. ‘Oké, doenbaar’, heb ik toen gezegd'', vertelde Hasi aan Het Laatste Nieuws.

Toch was er twijfel rondom Hasi. ''Ik heb trouwens onlangs gehoord dat de helft van de aandeelhouders aanvankelijk twijfelde of ik wel de juiste man was. Het pusht me alleen nóg meer, ook al heb ik daar eigenlijk niemand voor nodig'', aldus Hasi.

KV Mechelen bevindt zich momenteel op de 8e plaats in het Jupiler Pro League-klassement en staat 1 punt achter op KAA Gent en KRC Genk.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.