De Cuyper na Molde – Club Brugge: “Het is dom van ons hoe we het weggeven”

De Cuyper na Molde – Club Brugge: “Het is dom van ons hoe we het weggeven”

7 maart - 23:32
12

Maxim De Cuyper, de vleugelverdediger van Club Brugge, blikt terug op de 2-1 verliespartij tegen Molde FK in Noorwegen. Club Brugge ging als favoriet naar Noorwegen, maar ging met een nederlaag naar huis. De Cuyper maakte vanop de stip de gelijkmaker, maar in de slotfase wist Molde FK toch nog te winnen.

De Cuyper reageert zeer ontgoocheld na de wedstrijd tussen Club Brugge en Molde. “Het is al te veel gebeurd de laatste weken. Ik denk dat we met 1-1 tevreden hadden moeten zijn en dat moesten proberen vasthouden tot het einde en dan hebben we nog negentig minuten om voor alles te spelen. Dan is het dom van ons hoe we de laatste goal weggeven”, citeert Het Nieuwsblad De Cuyper.

De Cuyper wordt gevraagd wat er misging voor Club Brugge bij de late tegengoal. “Veel zaken. We hebben het al besproken in de kleedkamer. Het zijn dezelfde dingen die altijd terugkomen. We moeten ons verstand gebruiken, de bal in de ploeg houden, misschien een fout maken zodat zij niet kunnen omschakelen. We weten maar al te goed wat er fout gaat, maar het is dom dat het keer op keer opnieuw blijft gebeuren”, besluit De Cuyper.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.