Vanaken na verlies Club Brugge bij Molde: “Hebben we al vaak gezegd dit seizoen”

Vanaken na verlies Club Brugge bij Molde: “Hebben we al vaak gezegd dit seizoen”

7 maart - 22:04 Laatste update: 23:28
10

Hans Vanaken, de aanvoerder van Club Brugge, zag Blauw-Zwart op bezoek bij Molde FK met 2-1 verliezen. Club Brugge werd van te voren als de favoriet gezien, maar kon pas laat in de match op gelijke hoogte komen via Maxim De Cuyper. Uiteindelijk maakte Molde nog de winnende treffer in de absolute slotfase. Vanaken baalt stevig na de verloren match.

Vanaken zag dat het opnieuw mis ging voor Club Brugge in de absolute slotfase. “Het is vooral jammer dat het weer in de laatste minuut gebeurt. Met die 1-1 hadden we een goede uitgangspositie vast, het had zeker niet verkeerd geweest om daar thuis mee te starten”, citeert Het Nieuwsblad Vanaken.

Vanaken geeft aan dat Club Brugge het te vaak weggeeft in de slotfase. “Het had inderdaad niet gehoeven, maar dat hebben we al vaak gezegd dit seizoen en het komt steeds terug dus het moet ergens aan liggen. Alleen is het moeilijk om de vinger er echt op te zetten. In de 94e minuut mag je niet in een situatie komen waar je twee tegen een staat. We moeten zorgen dat dit niet meer gebeurt”, besluit Vanaken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.