HVH met Gent tegen Castro-Montes en Union: “Blijkbaar was iedere cent welkom”

HVH met Gent tegen Castro-Montes en Union: “Blijkbaar was iedere cent welkom”

7 maart - 21:48 Laatste update: 23:27
4

Hein Vanhaezebrouck, de hoofdtrainer van KAA Gent, staat zondag tegenover Union SG. Vanhaezebrouck werd gevraagd over de transfer van Alessio Castro-Montes. De rechtermiddenvelder kwam van Gent naar Union SG en heeft bij de koploper van de Jupiler Pro League een basisplaats.

Vanhaezebrouck wordt gevraagd of de transfer van Castro-Montes van Gent naar Union niet steekt nu Castro-Montes een vaste waarde is bij Union. “Hij wilde zelf weg. Nadat hij enkele buitenlandse opties had geweigerd, waren wij ons aan het voorbereiden op zijn vertrek. We betaalden daar ook voor, zoals in het geval met Brown, waarna hij weg moest. Hij twijfelde over Union”, citeert Het Nieuwsblad Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck denkt dat Castro-Montes Gent nu zeer dankbaar is. “Ik denk dat hij ons heel dankbaar is dat we doorgeduwd hebben om hem ginds te krijgen. Het was voor minder geld dan andere clubs wilden betalen, maar blijkbaar was iedere cent toen welkom”, besluit Vanhaezebrouck.

Castro Montes maakte in de zomerse mercato de overstap van Gent naar Union. Castro-Montes had een transferwaarde van 3,8 miljoen euro en maakte voor 2 miljoen euro de overstap naar Union.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.