Hasi over de media na succes Mechelen: “Voor spelers speciaal, ik ben dat gewoon”

Hasi over de media na succes Mechelen: “Voor spelers speciaal, ik ben dat gewoon”

7 maart - 22:20
3

Besnik Hasi, de hoofdtrainer van KV Mechelen, vertelt over de laatste thuismatch van Malinwa. Mechelen neemt het vrijdagavond op tegen KVC Westerlo en de match staat onder hoogspanning. Het belooft een cruciale match te worden in de jacht op de Champions' Play-Offs. 

Hasi vertelt over het belang van de supporters van Mechelen tijdens de laatste thuismatch van de reguliere competitie. “Onze supporters kunnen heel veel doen. Voor hen is het een mooie gelegenheid om iets moois te bereiken. Zij zien hun ploeg ook liever tien topmatchen spelen in play-off 1 dan in play-off 2. Ik ben ervan overtuigd dat het gaat spoken in ons stadion”, citeert De Gazet van Antwerpen Hasi.

Het valt Hasi ook op dat er ineens veel belangstelling vanuit de media is voor Mechelen na de sterke resultaten. “Als je plots veel wint, is het normaal dat er veel belangstelling is vanuit de media. Voor de spelers is dat speciaal, maar ik ben dat wel gewoon. (knipoogt) Ik heb dat al honderd keer gedaan, voor mij verandert er niets”, besluit Hasi.