Hasi zowel goed als slecht nieuws uit Mechelse ziekenboeg: “Zware schade”

Hasi zowel goed als slecht nieuws uit Mechelse ziekenboeg: “Zware schade”

7 maart - 19:01 Laatste update: 20:01

Besnik Hasi, de hoofdtrainer van KV Mechelen, zag winger Bill Antonio zwaar geblesseerd uitvallen tegen Cercle Brugge. Antonio scheurde zijn kruisband en is hierdoor lange tijd geblesseerd, Hasi vertelt over de aderlating bij Malinwa. Toch heeft Hasi ook goed nieuws te melden met de terugkeer van Norman Bassette in de wedstrijdselectie van De Kakkers.

Hasi had nog gehoopt dat de schade van Antonio meeviel na de 2-3 zege van Mechelen bij Cercle Brugge. “De voorste kruisband is gescheurd, de meniscus links en rechts is aangetast, er is ook kraakbeen beschadigd, … Zware schade dus”, citeert De Gazet van Antwerpen Hasi.

Hasi geeft aan dat het jammer is voor heel KV Mechelen dat Antonio zwaar geblesseerd is. “Iedereen was gewend aan Bill, hij was goed op dreef en gaf ons spel een andere dimensie. Bill lijkt er goed mee om te gaan, maar er staat hem natuurlijk nog een operatie en een revalidatie te wachten”, deelt Hasi.

Toch was er niet alleen slecht nieuws voor Mechelen. De Mechelse kern wordt versterkt met de terugkeer van Norman Bassette. Hasi vertelt dat Bassette ook al onderdeel is van de wedstrijdselectie. “Dat wil niet zeggen dat Norman minuten zal krijgen, maar hij ondervindt geen last meer. Over Lion (Lauberbach, red.) beslissen we vandaag nog. Hij heeft goed kunnen trainen en heeft fysiek niet veel verloren, dus hij kan er ook bij zijn”, besluit Hasi.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.