Samen bowlen of karaoke zingen: Genkse supporters en spelerskern verbroederen

Samen bowlen of karaoke zingen: Genkse supporters en spelerskern verbroederen

7 maart - 11:10
2

Met nog twee speeldagen te gaan is KRC Genk nog lang niet zeker van deelname aan de Champions' Play-Off. Tegen Standard Luik en KVC Westerlo moeten de Limburgers nog vol aan de bak. De steun van de supporters zal daarbij cruciaal zijn. Hoe bouw je die beter op dan samen te verbroederen?

Aan de vooravond van het levensbelangrijke slottweeluik van de reguliere competitie vond Genk het moment gekomen om de jaarlijkse supportersavond te organiseren. In sportsbar O'Learys kregen meer dan vierhonderd Genkse fans woensdagavond de kans om zich een avondje rot te amuseren met de voltallige spelerskern en technische staf.

Stonden zoal op het menu: een afspraak aan de pooltafel of het dartsbord, samen een potje bowlen of gezellig karaoke zingen. Onder meer Mark McKenzie had zijn stembanden ingesmeerde en ging een duet aan met een vrouwelijke supporter. Een geslaagde avond, met andere woorden.

Bij Genk hoopt men dankzij dat extra tikkeltje verbondenheid een ultieme sprong te maken richting de Champions' Play-Off. Virtueel heeft de club haar ticket beet. Als zesde telt het echter evenveel punten als nummer zeven KAA Gent en slechts één puntje voorsprong op de achtste, KV Mechelen. Deze zondag kan Genk al een reuzestap zetten in haar thuisduel met Standard. Zo niet, is er op de slotspeeldag nog een vangnet in Westerlo.