Undav maakt indruk: Stuttgart wilt hem houden en selectie Duitsland lonkt'

Undav maakt indruk: Stuttgart wilt hem houden en selectie Duitsland lonkt'

6 maart - 14:58 Laatste update: 15:02
3

Het gaat Deniz Undav voor de wind. De ex-speler van Union SG wordt momenteel uitgeleend door Brighton & Hove Albion uitgeleend aan VfB Stuttgart. De Duitse club zou er nu aan denken om Undav permanent over te nemen.

Stuttgart zou in de zomer Undav graag definitief overnemen. De afkoopsom in zijn contract zou tussen de dertien en vijftien miljoen euro bedragen. Toch zou Stuttgart niet tegen elke prijs de spits willen overnemen, aangezien Undav zelf ook een hoog salaris zou vragen. Dat schrijft Sky journalist Florian Plettenberg op X.

Desondanks zou de relatie tussen Undav en Stuttgart top zijn en zou de spits zelf ook graag willen blijven. De Duitse aanvaller was dit seizoen al goed voor 15 doelpunten en 5 assists. Duits bondscoach Julian Nagelsmann zou zijn situatie ook nauwlettend in de gaten houden en hem mogelijk selecteren voor komende interlands tegen Frankrijk en Nederland.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.