'It's a f*cking goal' komt Bellingham duur te staan: Real hoort schorsing

'It's a f*cking goal' komt Bellingham duur te staan: Real hoort schorsing

6 maart - 12:45
15

Real Madrid moet het de komende twee wedstrijden in La Liga stellen zonder Jude Bellingham. De Engelse middenvelder is geschorst naar aanleiding van zijn uitlatingen richting arbiter Gil Manzano tijdens het uitduel met Valencia van afgelopen zaterdag (2-2). 

De slotfase van de wedstijd tussen Valencia en Real maakte het nodige los. Net na het laatste fluitsignaal van Manzano, kopte Bellingham de 2-3 tegen de touwen. Althans, dat dacht hij. Niets bleek minder waar, want Manzano weigerde de goal toe te kennen, tot grote onvrede van iedereen binnen Real.

Bellingham was zijn frustraties niet de baas. 'It's a f*cking goal', zei de Engels-international, zo verklaarde Manzano na afloop. Bellingham kreeg op basis daarvan een rode kaart, en is nu dus geschorst voor de komende twee duels, tegen respectievelijk Celta de Vigo en Osasuna. 

Het Spaanse tuchtorgaan heeft de beslissing gebaseerd op artikel 124, dat betrekking heeft op minachtende houdingen ten opzichte van scheidsrechters. Bekijk hieronder beelden van het veelbesproken moment. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.