Zulte Waregem grijpt in en past sportieve organisatie van de club aan

Zulte Waregem grijpt in en past sportieve organisatie van de club aan

5 maart - 20:40 Laatste update: 20:52
3

SV Zulte Waregem is dinsdagavond met een officiële communicatie naar buiten gekomen. Het clubbestuur heeft namelijk besloten om de sportieve organisatie van de club aan te passen.

Zo zal de club voortaan rechtstreeks samenwerken met coach Vincent Euvrard en rekent het niet langer op sportief manager Tom Caluwé. Dit voor de nog zes resterende wedstrijden. uit gesprekken die deze week plaatsvonden bleek dat de ploeg vastberaden achter de aanpak van Euvrard staat. Dat valt te lezen op de clubwebsite.

Daarnaast wordt de sportieve staf versterkt met Steven op't Roodt als mental coach. Hij was eerder al actief binnen de club. Naast de sportieve staf wordt ook het scoutingsdepartement uitgebreid. Niels Leroy zal daar de functie van Recruitment Manager gaan opnemen. Hij staat samen met de scoutingscel in voor het aantrekken en ondersteunen van nieuwe talenten.

Overigens zijn er ook gesprekken met Zinho Gano aan de gang. Zo zouden ze de aanvaller opnieuw in de A-kern willen opnemen. De spits trainde de afgelopen acht weken mee met de B-kern.