Schoofs ambitieus met KV Mechelen: Mooi dat we nog wat ambetant kunnen doen

Schoofs ambitieus met KV Mechelen: "Mooi dat we nog wat ambetant kunnen doen"

3 maart - 14:21
7

KV Mechelen heeft zaterdag 2-3 gewonnen op bezoek bij Cercle Brugge. Malinwa is aan een wel erg sterke reeks bezig en heeft zich zo helemaal in de strijd om de Champions' Play-offs geknokt. Middenvelder Rob Schoofs reageert opgetogen. 

Volgens Schoofs speelde KV Mechelen één van zijn beste wedstrijden tegen Cercle Brugge. "Het was misschien wel onze strafste prestatie van het seizoen, met heel goed voetbal tegen een sterke ploeg", citeert Het Belang van Limburg de middenvelder. 

Bij KV Mechelen lijken Mukau, Bafdili en Antonio helemaal door te breken. "Ze zijn geen zestien meer", zegt Schoofs. "Met hun jeugdig enthousiasme, snelheid en actieradius voegen ze iets toe aan onze ploeg."

Iedereen is ondertussen benieuwd of KV Mechelen zijn sterke reeks ook zal kunnen belonen met een plekje in de Champions' Play-offs. "Het is Mooi dat we nog wat ambetant kunnen doen. We staan aan de poort van de top zes. We mogen nu niet stoppen", besluit Schoofs. 

KV Mechelen staat voorlopig achtste met 42 punten. Zowel KRC Genk als Cercle Brugge en KAA Gent hebben slechts één puntje meer. De strijd om de top zes ligt nog helemaal open.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.