Mbappé aan de rust gewisseld: bekijkt tweede helft vanuit de tribune

1 maart - 23:34
2

Het optreden van Kylian Mbappé tijdens de wedstrijd tussen AS Monaco en Paris Saint-Germain bleef bij 45 minuten. PSG-coach Luis Enrique besloot de superster tijdens de rust te wisselen. Mbappé kwam minuten te laat voor de tweede helft en bracht de rest van de wedstrijd op de tribune door.

Het is voor de tweede wedstrijd op rij dat Enrique zijn Franse topscorer vroegtijdig naar de kant haalt. Tijdens de wedstrijd van vorige week tegen Stade Rennes, werd Mbappé na 65 minuten gewisseld. De 25-jarige Fransman leek het zat te zijn en bekeek de tweede helft vanaf de tribune, waar hij naast zijn moeder ging zitten. Even daarvoor was hij, terwijl de tweede helft al bezig was, aan het bellen in de spelerstunnel. Vanaf de tribune zag hij hoe zijn ploeg niet verder wist te komen dan een 0-0 gelijkspel in Monaco. Dat betekende het tweede gelijkspel van de koploper op rij.

In februari maakte Mbappé bekend dat hij niet bij zou tekenen bij PSG. Daardoor zal de superster Parijs transfervrij verlaten. Volgens verschillende media heeft hij zelfs al getekend bij Real Madrid. Dat nieuws zou alleen nog door de clubs bevestigd moeten worden. Mbappé moet het huidige seizoen nog afmaken bij PSG, maar maakt het zichzelf hierdoor niet bepaald makkelijk.

Mbappé is dit seizoen weer goed voor waanzinnige statistieken. Hij was tot dusver 32 keer trefzeker in evenveel wedstrijden. Bovendien gaf hij zeven assists.