Van Bommel na schorsing Overmars bij Antwerp: “Ontzettend jammer voor de club”

Van Bommel na schorsing Overmars bij Antwerp: “Ontzettend jammer voor de club”

28 februari - 16:01

Mark van Bommel, de hoofdtrainer van Royal Antwerp FC, heeft voor het eerst gereageerd op de definitieve schorsing van Marc Overmars. De technisch directeur heeft besloten om niet verder in beroep te gaan tegen de wereldwijde schorsing.

Van Bommel geeft aan dat het jammer is voor Antwerp en Overmars. “Het is ontzettend jammer voor de club, maar in eerste instantie voor Marc zelf”, citeert Het Laatste Nieuws de oefenmeester van The Great Old.

Van Bommel deelt dat het contact tussen hem en de geschorste technisch directeur van Antwerp wel gewoon blijft gestaan. “We hebben wel contact met hem, dat is normaal. Ik zie hem ook buiten het voetbal. Alleen zakelijk moeten we dat scheiden. Sven Jaecques neemt zijn taken over”, besluit van Bommel.

Van Bommel staat aankomende donderdag met Antwerp in de returnmatch van de halve finale van de Croky Cup. In de heenmatch werd het 1-1 tussen KV Oostende en Antwerp. Donderdag komt Oostende op bezoek op De Bosuil.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.