Vázquez na overwinning in Jan Breydel: RSC Anderlecht zo hoog mogelijk brengen

Vázquez na overwinning in Jan Breydel: "RSC Anderlecht zo hoog mogelijk brengen"

26 februari - 17:22
1

RSC Anderlecht is er zondagmiddag in geslaagd een 1-0 achterstand tegen Club Brugge om te buigen in een 1-2 overwinning. Daarvoor dankt het invallers Luis Vázquez en Nilson Angulo. Vázquez reageert erg opgetogen na de overwinning. 

Voor Vázquez is het niet de eerste keer dat hij een belangrijk doelpunt maakt voor RSC Anderlecht. "Het voelt heel goed. Ik heb heel veel zin om me te tonen", zegt de spits voor de camera van Eleven DAZN. "Dat is waarvoor ik train, om me te tonen op het veld."

De Argentijn beseft maar al te goed hoe belangrijk deze zege is voor RSC Anderlecht. "Het was enkele jaren geleden dat we hier konden winnen. Dit is heel belangrijk. De groep en de club verdienen dit", aldus Vázquez. 

Het vertrouwen is alvast groot bij Vázquez na de prestaties van Anderlecht dit seizoen. "We zijn in elke wedstrijd bezig met tonen dat we sterk zijn, dat we alles willen winnen en RSC Anderlecht zo hoog mogelijk willen brengen als we kunnen", klinkt het. 

Vázquez zit dit seizoen aan zeven doelpunten in de Jupiler Pro League. Geen slechte statistiek voor de 22-jarige spits, die meestal als invaller fungeert. Daarnaast heeft de Argentijn één assist achter zijn naam staan. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.