Van Bommel na Gent – Antwerp: “Op deze manier een punt, snel wegwezen”

Van Bommel na Gent – Antwerp: “Op deze manier een punt, snel wegwezen”

25 februari - 21:44
6

Mark Van Bommel, de hoofdtrainer van Royal Antwerp FC, blikte terug op het 2-2 gelijkspel tegen KAA Gent. Van Bommel was niet te spreken over het getoonde spel van Antwerp, maar was blij met het resultaat tegen Gent.

Van Bommel is content na het gelijkspel tussen Gent en Antwerp. “Ik ben heel erg blij met het punt. Als je de wedstrijd ziet van beide kanten denk ik grote kansen. Gent gevaarlijker dan wij. In de eerste helft konden wij niet onder de druk uitkomen en speelden we te vaak de lange bal. Speelden we de bal niet naar de goede kleur, waardoor je Gent het spel in handen geeft. 1-0 achter, kom je terug door een penalty, gelijk snel 2-1 verdiend”, deelt Van Bommel via de persconferentie.

Van Bommel geeft aan dat Antwerp zich meer kon tonen in de tweede helft tegen Gent. “In de tweede helft word je iets beter, word je iets vaster aan de bal, kom je iets hoger op het veld waardoor je het gevoel krijgt dat je misschien wel een goal kan maken. Maar die kwam een beetje uit de lucht vallen. Nogmaals, op het laatst kon het twee kanten op, omdat het een vrij open wedstrijd was, maar ik ben gewoon heel erg blij met een punt”, aldus Van Bommel.

Van Bommel concludeert dat de match van Antwerp tegen Gent niet degelijk was. “En van onze kant was het geen beste wedstrijd, maar op dit moment telt dat even niet. Ik denk dat Hein (Vanhaezebrouck) daar natuurlijk niet blij mee is. Als je op deze manier een punt pakt dan moet je gewoon snel wegwezen”, besluit Van Bommel.