T1 Hasi (Mechelen): Sinds mijn komst voor stabiliteit en vertrouwen gezorgd

T1 Hasi (Mechelen): "Sinds mijn komst voor stabiliteit en vertrouwen gezorgd"

25 februari - 15:08

Besnik Hasi, de hoofdtrainer van KV Mechelen, wist thuis met 3-0 te winnen van KV Kortrijk. Hasi en Mechelen zijn aan een ijzersterke reeks bezig. Hasi reageert dan ook uitermate tevreden na het volgende resultaat van Malinwa.

Hasi vertelt over de goede sfeer bij Mechelen na de overwinning op Kortrijk. “Iedereen is gelukkig, logisch als je zoveel punten pakt. Ze hebben hier dit seizoen al wat meegemaakt, het is mooi dat iedereen blij is. 17 op 21 zijn cijfers voor kampioenen, helaas hebben we in het begin te veel verloren”, citeert Sporza Hasi.

Hasi deelt verder wat de hoofdtrainer gebracht heeft bij Mechelen. “Sinds mijn komst hebben we eerst voor stabiliteit en vertrouwen gezorgd, de laatste wedstrijden was het voetbal ook heel mooi. Helaas was dat vandaag minder, maar lelijke matchen winnen we nu ook”, aldus Hasi.

Hasi legt uit wat Mechelen voor de rest van de competitie te doen staat. “We moeten nu gewoon proberen alle wedstrijden te winnen, als we het de grote clubs moeilijk kunnen maken zullen we dat niet nalaten”, besluit Hasi.