Boskamp over Castro-Montes bij Union: “Verdient een selectie bij de Rode Duivels”

Boskamp over Castro-Montes bij Union: “Verdient een selectie bij de Rode Duivels”

24 februari - 12:16
7

Johan Boskamp, analist van Het Belang van Limburg, deelt zijn kijk op de recente prestaties van Union Saint-Gilloise. De Nederlander keek vol bewondering naar de triomf in Frankfurt. Volgens Boskamp was de uitschakeling van Frankfurt door Union een echte verrassing, gezien de reputatie van de Duitse club. 

Boskamp benadrukte de uitstekende prestaties van spelers als Puertas en Amoura, maar vooral van Castro Montes, die volgens hem zelfs een selectie voor de Rode Duivels verdient. 

“Castro Montes! Wat een wereldpartij speelde die gozer toch weer”, klinkt het bij Boskamp. “Een maand geleden werd ik nog uitgelachen toen ik hem punten gaf voor de Gouden Schoen, maar wie lacht er nu? Ik ga zelfs een stapje verder: voor mij verdient hij een selectie voor de Rode Duivels.”

Boskamp uit verder ook zijn verbazing over het vertrek van Castro-Montes bij KAA Gent. “Ik blijf het onbegrijpelijk vinden dat AA Gent hem zo makkelijk heeft laten vertrekken. Als hij dit niveau blijft aanhouden kan hij er straks wel eens bij zijn op het EK”, besluit Boskamp. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.