Opnieuw domper voor Westerlo: 'Ook Vermant uitgevallen met blessure'

Opnieuw domper voor Westerlo: 'Ook Vermant uitgevallen met blessure'

22 februari - 20:15
2

Het lijkt alsof er een vloek rust op de aanvalslinie van Westerlo. De afgelopen twee maanden werd geen enkele aanvaller gespaard van blessureleed. Nu is ook Romeo Vermant uitgevallen met een blessure.

Het begon in december met Matija Frigan, die tijdens de opwarming voor de wedstrijd tegen Eupen uitviel met een spierscheur. Tijdens de stage in Turkije raakten ook Kyan Vaesen (stressfractuur aan de voet) en Lucas Stassin (breukje in het kuitbeen) langdurig geblesseerd. Nu weet Gazet van Antwerpen dat ook Vermant een blessure heeft opgelopen.

De aanvaller, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Club Brugge, verzwikte zijn enkel tijdens de training en zal sowieso niet beschikbaar zijn voor de verplaatsing naar Sint-Truiden. Ook de partij tegen Charleroi is onzeker.

Hierdoor zal De Mil hoogstwaarschijnlijk slechts kunnen rekenen op één echte centrumspits, Matija Frigan in de partij tegen STVV. Voor Vaesen komt de wedstrijd tegen STVV mogelijk nog te vroeg.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.