OFFICIEEL: Perbet blijft actief en volgt dozijn ploegmaats naar Roeselare

OFFICIEEL: Perbet blijft actief en volgt dozijn ploegmaats naar Roeselare

16 februari - 17:46
1

Winkel Sport gaf te kennen ermee te stoppen en heel wat spelers van die club zochten naar een nieuwe ploeg. Een gigantisch deel daarvan koos voor SK Roeselare. Ook Jérémy Perbet heeft die stap nu gezet.

De ploeg uit West-Vlaanderen kondigde de komst van Perbet aan, die zijn handtekening heeft gezet onder een éénjarig contract beginnende vanaf volgend seizoen. Flink wat ploegen toonden interesse, maar de inmiddels 39-jarige spits heeft ervoor gekozen om op Schiervelde te spelen.

De ex-spits van onder meer Lokeren, AFC Tubize, Club Brugge, Sporting Charleroi, KAA Gent en OH Leuven speelde dit seizoen nog twintig partijen voor Winkel Sport in Eerste Nationale. Daarin was hij goed voor zes doelpunten.

Een grote aanpassing zal het voor Perbet alvast niet worden bij Roeselare. De club haalde al zo'n dozijn spelers bij Winkel Sport, waaronder onder meer Fries Deschilder, Masis Voskanian en Timon Vandendriessche.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.