Nilis en Patro mogen dromen van promotie: Ik kan het mij niet voorstellen

Nilis en Patro mogen dromen van promotie: "Ik kan het mij niet voorstellen"

16 februari - 21:32
14

Luc Nilis is momenteel actief bij Patro Eisden, waar hij werkt als assistent-coach van Stijn Stijnen. Die club doet het momenteel bijzonder goed in de Challenger Pro League en mag zelfs stiekem dromen van promotie.

Patro is momenteel één van de revelaties in de Challenger Pro League en staat op de vijfde plek in de stand. Dat Patro het zo goed doet en mag dromen van promotie, verrast ook Nilis. "Ik kan het mij niet voorstellen. Ik kan er alleen maar van dromen. We bekijken het week per week. Dat is ons motto en dan gaan we zien waar het schip gaat stranden. Niemand had verwacht dat we zo goed zouden spelen", geeft hij aan bij TVL Sportcafé.

De club heeft alvast grote stappen gezet en ook het stadion verbouwd. "We hebben een nieuwe zittribune van 4.000 plaatsen neergezet. Dat moest ook tegen woensdag van de licentiecommissie, want we moesten 8.000 zitplaatsen hebben. Het jeugdcomplex gaat ook de goede kant uit. Het ziet er al goed uit en eind mei zou dat ongeveer klaar moeten zijn", klinkt het nog.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.