Union gelooft nog in kwalificatie: “Wij hebben niets te verliezen”

Union gelooft nog in kwalificatie: “Wij hebben niets te verliezen”

15 februari - 22:02
4

Union toonde twee gezichten tegen Eintracht Frankfurt. Het liet zich verrassen in de openingsfase, maar knokte zich daarna terug in de partij. Uiteindelijk eindigde de match op 2-2. Daardoor ziet Alessio Castro-Montes nog mogelijkheden om door te stoten naar de volgende ronde van de Conference League.

Na de heenwedstrijd van de tussenronde van de Conference League stond Castro-Montes Sporza te woord. Hij kon niet anders dan toegeven dat Union donderdag een valse start kende. “We beginnen slecht en geven 2 cadeaus weg”, klonk het dan ook.

"Daarna herpakken we ons volledig, we voelden ook dat de supporters erin geloofden. De tweede helft beginnen we erg sterk, met veel kansen. Zij creëren niets meer in de tweede helft", ging Castro-Montes verder.

De speler van Union beseft dat Eintracht Frankfurt een efficiënte ploeg is, maar was blij dat hij zijn ploegmakkers terug in de match konden komen. Geloof om volgende week donderdag de volgende ronde te halen is er dan ook nog. “Voor hun zal dit mentaal moeilijk zijn, wij hebben niets te verliezen. We kunnen in Frankfurt iets mooi neerzetten, al wordt het moeilijk."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.