Blessin en Castro-Montes na slotfase Union-Westerlo: “Er was contact”

Blessin en Castro-Montes na slotfase Union-Westerlo: “Er was contact”

11 februari - 12:11
4

Union Saint-Gilloise was zaterdag niet aan het feest. Alexander Blessin zag hoe Union in de laatste minuten nog een doelpunt slikte. De Brusselaars kwamen niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Westerlo. 

Alessio Castro-Montes beschreef het als zonde om in de laatste minuten een penalty tegen te krijgen en twee punten te verliezen. "We waren niet effectief", klonk het bij Castro-Montes, geciteerd door RTBF. "Maar je moet niet te veel naar die statistieken kijken, want we waren veel voor het doel. Het ontbrak gewoon aan de laatste pass.”

Coach Alexander Blessin sloot zich aan bij deze analyse en weigerde excuses te zoeken. "Was er een penalty? Ik weet het niet. Ik zit te ver weg van de fase. Er was contact”, klinkt het bij de coach van Union. 

“We hadden al eerder de kans om de wedstrijd in een definitieve plooi te leggen. Als het een overtreding is, is het een overtreding. We hadden het 3e doelpunt moeten maken. We hebben ook twee doelpunten weggegeven. Aan het begin en aan het einde van de wedstrijd. Als je die fouten maakt, kun je niet naar excuses zoeken”, besluit Blessin.