Paintsil zet deur open voor transfer: ''Geef tot laatste minuut alles voor Genk''

Paintsil zet deur open voor transfer: ''Geef tot laatste minuut alles voor Genk''

10 februari - 07:15 Laatste update: 07:39
28

Rondom Joseph Paintsil is het allesbehalve stil de afgelopen tijd. De KRC Genk-aanvaller beleefde met Ghana de Afrika Cup en heeft de belangstelling gewekt van Los Angeles. Paintsil vertelt over de mogelijke transfer naar de Major League Soccer.

Paintsil staat nog steeds open voor een vertrek. ''Ja, maar ik hak de knoop pas door als ik duidelijk weet waar ik aan toe ben'', vertelde Paintsil aan Het Belang van Limburg.

Dat staat hem echter niet in de weg om prestaties te leveren. ''Intussen mag iedereen gerust zijn, ik geef me tot de allerlaatste minuut volledig voor KRC Genk'', zei Paintsil.

Paintsil heeft niets te klagen. ''Ik zit in een luxesituatie: terwijl er een mooie aanbieding zit aan te komen, heb ik het volledig naar mijn zin bij een club, waar ik me al jaren thuis voel'', aldus Paintsil.

Paintsil speelde tot nu toe in totaal 167 wedstrijden in het shirt van KRC Genk. Daarin wist de aanvaller 40 keer te scoren en 28 assists te geven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.