OFFICIEEL: Derijck keert voor derde keer terug naar ADO Den Haag: 'Welkom thuis'

OFFICIEEL: Derijck keert voor derde keer terug naar ADO Den Haag: 'Welkom thuis'

9 februari - 11:07 Laatste update: 11:33
3

Timothy Derijck is vrijdag aangekondigd bij zijn nieuwe club ADO Den Haag. De Rijck was er al eens aan de slag tussen 2009 en 2011. Ook tussen 2014 en 2016 kwam hij uit voor Geel-Groen, voor hij zijn overstap maakte naar Zulte Waregem. 

De centrale verdediger keert dus voor de derde keer terug naar ADO Den Haag. Daarvoor kwam hij voor Feyenoord, PSV, Utrecht en NAC Breda in actie. In 2016 zou onze landgenoot de overstap maken naar de Jupiler Pro League. De afgelopen jaren kwam Derijck in actie voor KAA Gent, KV Kortrijk en Zulte Waregem. 

Bij Zulte Waregem werd zijn contract eerder deze week ontbonden, waardoor hij nu transfervrij de overstap maakt naar ADO. Technisch directeur Joris Mathijsen is enthousiast over de terugkeer van Derijck. "Met de komst van Timothy is ook de laatste linie waarvoor wij een versterking zochten ingevuld. Timothy kent de club, inmiddels, als geen ander en past om die reden goed bij onze selectie en de fase waarin wij nu zitten", klinkt het op de website van de club

ADO Den Haag stat momenteel tweede in de Keuken Kampioen Divisie en wil kost wat kost promoveren naar de Eredivisie. Derijck tekende een contract tot het einde van dit seizoen.

🫶 𝑾𝑬𝑳𝑲𝑶𝑴 𝑻𝑯𝑼𝑰𝑺 𝑻𝑰𝑴𝑶𝑻𝑯𝒀!

Lees meer 👉 https://t.co/etr5zC7qd0

— ADO Den Haag (@ADODenHaag) February 9, 2024

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.