Lissens (ex-Anderlecht) over transfer: “De tijd was rijp, club met speelkansen”

Lissens (ex-Anderlecht) over transfer: “De tijd was rijp, club met speelkansen”

7 februari - 08:54

Lucas Lissens maakte in de afgelopen wintermercato een transfer van RSC Anderlecht naar het Deense Lyngby BK. Hierdoor kunnen de RSCA Futures geen beroep meer doen op hun centrale verdediger. Lissens vertelt waarom de verdediger bij Anderlecht is vertrokken.

Lissens geeft aan dat de verdediger geeft aan dat Anderlecht altijd in zijn hart zal blijven. “Ik zal de prestaties van Anderlecht en de Futures op de voet blijven volgen, maar de tijd was rijp om te kiezen voor een club met perspectieven op speelkansen. Lyngby was de juiste keuze”, citeert Het Nieuwsblad Lissens.

Lissens vertelt verder over zijn transfer van Anderlecht naar Lyngby. “Ik werd met open armen ontvangen. Tot vorig seizoen kon ik leven met mijn statuut bij de Futures, maar de drang groeide om te spelen bij een eerste ploeg”, besluit Lissens.

Lissens is een jeugdproduct van Anderlecht. De 22-jarige verdediger was maar liefst 14 jaar bij paars-wit. Lissens gaat nu zijn geluk in Denemarken beproeven. Lissens heeft een contract getekend tot de zomer van 2027.