Puertas (Union) voor tweeluik met Club Brugge: “Voor dit soort matchen spelen we”

Puertas (Union) voor tweeluik met Club Brugge: “Voor dit soort matchen spelen we”

5 februari - 20:21
1

Cameron Puertas, de aanvallende middenvelder van Union SG, blikt vooruit op het tweeluik in de halve finale van de Croky Cup tegen Club Brugge. Puertas heeft zin in de confrontatie met Blauw-Zwart, aankomende woensdag is de eerste match van de halve finale.

Puertas weet dat het een belangrijke match wordt, de eerste match is bij Club Brugge in het Jan Breydelstadion. “Het zal zeker lastig worden in Brugge. Vorig jaar gingen we er in de halve finales van de beker uit na penalty’s tegen Antwerp, nu willen we natuurlijk wel doorstoten. Er wachten ons nog drie finales, en het is fantastisch om tegen Club de halve finales te mogen spelen. Voor dit soort wedstrijden spelen we voetbal”, citeert Het Nieuwsblad Puertas.

Puertas vertelt vervolgens over de ambities van Union, de koploper van de Jupiler Pro League. “We staan voorlopig eerste in de competitie en staan ook in de halve finales van de beker. Waarom zouden we beide niet kunnen winnen?”, deelt Puertas.

Puertas zit inmiddels al aan zestien assists met Union dit seizoen, de Spanjaard is daar niet erg mee bezig. “Nee, voor mij is dat allemaal bonus. De overwinning en de ploeg primeren altijd, ook al is het natuurlijk fijn als ik mijn steentje kan bijdragen. Het klopt dat het aantal intussen aardig oploopt, maar meer dan een extraatje is het niet voor mij”, besluit Puertas.