'Twente en Ajax doen zaken, verdediger verlaat definitief Amsterdam'

'Twente en Ajax doen zaken, verdediger verlaat definitief Amsterdam'

1 februari - 12:37

Na Myron Boadu moet ook Anass Salah-Eddine naar Twente komen. Dat bevestigen Tubantia en Voetbal International. De Tukkers willen de verdediger, die eerder al werd gehuurd van Ajax, nu definitief overnemen uit Amsterdam.

Bij Ajax kan Salah-Eddine op weinig speeltijd rekenen en dus kan een terugkeer naar Enschede uitkomst bieden. Twente wil de deal op Deadline Day nog rond krijgen, zodat hij direct kan aansluiten voor de tweede seizoenshelft. Salah-Eddine maakte eerder veel indruk in Enschede, waardoor Ajax hem snel terughaalde. In Amsterdam kreeg hij echter geen basisplaats en deed de linksback in slechts zes competitiewedstrijden mee.

Twente wil met Salah-Eddine ook voorsorteren op een mogelijk vertrek van Gijs Smal. De linksback zou al in de belangstelling staan van een aantal Europese clubs, al weet Twente daar nog niets vanaf. Het contract van Smal loopt echter tot aankomende zomer, waardoor een vertrek absoluut tot de mogelijkheden behoort. Met Salah-Eddine wil Twente dan alvast de vervanger in huis hebben.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.