'Paris Saint-Germain heeft opvolger Mbappé in het vizier en richt zich tot Milaan'

'Paris Saint-Germain heeft opvolger Mbappé in het vizier en richt zich tot Milaan'

29 januari - 22:10

Paris Saint-Germain heeft de opvolger van Kylian Mbappé geïdentificeerd. Rafael Leão zou in de belangstelling staan van de club uit Parijs, zo meldt het Franse Téléfoot. De Parijzenaars zouden echter diep in de buidel moeten tasten voor de diensten van de aanvaller.

Mbappé lijkt de deur in Parijs achter zich dicht te trekken deze zomer en Paris Saint-Germain oriënteert zich op een opvolger. De naam van Leão zou daarbij hoog op het verlanglijstje staan. AC Milan laat de Portugees echter niet zo maar vertrekken, en zou een riante transfersom over willen houden aan de aanvaller. Naar verluidt verwijst de club naar de afkoopsom in het contract van Leão.

Milan nam Leão in de zomer van 2019 over van Lille, waar de aanvaller dus reeds in de Franse Ligue 1 speelde. De Italianen betaalden vijftig miljoen voor de diensten van Leão, en zouden nu een bedrag van 175 miljoen euro verlangen. Leão speelde dit seizoen 26 wedstrijden voor Milan, waarin hij betrokken was bij twaalf goals: zes doelpunten en evenzoveel assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.