Witsel en Vermeeren samen op de bank, Atlético Madrid verslaat Valencia

28 januari - 23:25

Atlético Madrid kreeg Valencia op bezoek in La Liga, de match eindigde in een 2-0 overwinning voor Atlético Madrid. Bij Atlético zaten Arthur Vermeeren (ex-Royal Antwerp FC) en Axel Witsel naast elkaar op de bank. Vermeeren bleef op de bank, maar Witsel kwam nog het veld in.

Na de doordeweekse bekerzege wist Atlético Madrid ook in het weekend te winnen. Deze keer was de ploeg van Diego Simeone te sterk voor subtopper Valencia, waardoor de Madrilenen weer op gelijke hoogte komen met FC Barcelona.

Ver in de blessuretijd van de eerste helft opende Samuel Lino de score voor Atléti, waarna Memphis Depay na een uur spelen de eindstand op het bord zette. Witsel kwam in de 59e minuut het veld in bij Atlético. De voormalig Rode Duivel verving José María Giménez. Vermeeren kwam niet van de bank af bij Atlético.