Schoofs na heldenrol Mechelen – RWDM: “Het was alles of niets, prachtig”

Schoofs na heldenrol Mechelen – RWDM: “Het was alles of niets, prachtig”

28 januari - 23:46
2

Rob Schoofs, de aanvoerder van KV Mechelen, brak de ban tegen het tiental van RWDM. RWDM kreeg na vier minuten spelen een rode kaart. Het leek erop dat RWDM via een late gelijkmaker toch met een punt naar huis ging uit Mechelen, totdat Schoofs daar een stokje voor stak met een prachtige uithaal. Schoofs vertelt over de match tussen Mechelen en RWDM.

Volgens Schoofs was de match tussen Mechelen en RWDM geen spektakelstuk. “Het was geen geweldige wedstrijd, ook om te kijken denk ik. Na drie minuten zaten we in een zetel, maar het was toch lastig om te scoren. Dat is pas laat gelukt en dan geven we het nog bijna weg ook”, citeert Sporza Schoofs.

Schoofs blikt terug op zijn fraaie en belangrijke doelpunt namens Mechelen tegen RWDM. “Op het einde dan toch nog winnen na zo'n doelpunt, dat is geweldig. Bij de 1-1 zakte de grond toch weer weg onder onze voeten, maar gelukkig viel de bal toch nog goed in de bovenhoek. Ik had al een paar keer geprobeerd, maar het was alles of niets en ik zag hem er net op tijd invallen. Prachtig”, besluit Schoofs.