Vandevoordt na Limburgse derby STVV – Genk: Rivaliteit mag, maar dit is jammer

Vandevoordt na Limburgse derby STVV – Genk: "Rivaliteit mag, maar dit is jammer"

28 januari - 20:48 Laatste update: 21:23
44

Maarten Vandevoordt, de doelman van KRC Genk, reageert op de beladen Limburse derby tegen STVV. Op Stayen speelden STVV en Genk met 1-1 gelijk. Vandevoordt vertelt dat Genk ontgoocheld is na het gelijkspel tegen De Kanaries. In de laatste minuut wist STVV nog op gelijke hoogte te komen.

Vandevoordt reageert teleurgesteld op het gelijkspel tussen STVV en Genk. “We zijn ontgoocheld, er zat meer in. We hebben kansen genoeg gehad, dit is zuur. Het is jammer dat we op die manier die vrije trap binnen krijgen. Ik weet niet wat daar fout ging, ik moet de beelden nog eens bekijken. Met een man minder is het natuurlijk moeilijk, ik heb niet goed gezien wat er gebeurde”, citeert Sporza Vandevoordt.

Vandevoordt blikt ook terug op de slotfase waarin het misging met de supporters bij de match tussen STVV en Genk. Volgens Vandevoordt waren dit zowel thuis als uit-supporters. “Er mag rivaliteit zijn tussen twee teams, maar het is natuurlijk jammer dat zulke zaken met de supporters gebeuren. Al was het wel aan beide kanten. 2 op 6 is niet top, maar het is goed dat we het gelijkspel hier konden behouden. Elk puntje is belangrijk”, besluit Vandevoordt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.