Puertas en Amoura keren terug in de selectie bij Union voor derby tegen Anderlecht

Puertas en Amoura keren terug in de selectie bij Union voor derby tegen Anderlecht

28 januari - 11:55
11

Zondagavond neemt RSC Anderlecht het opnieuw op tegen Union Saint-Gilloise in de Jupiler Pro League. Afgelopen donderdag wist Union nog met 2-1 te winnen van Paars-Wit in de Beker van België en deed dat zonder Cameron Puertas en Mohamed Amoura. Zij zitten nu echter opnieuw in de selectie voor de tweede Brusselse derby deze week. 

Puertas en Amoura ontbraken allebei op donderdag. De Spaanse middenvelder kampte met een enkelblessure. Voor Amoura kwam de match tegen Anderlecht nog te vroeg na zijn terugkeer van de Afrika Cup met Algerije. Voor de match van zaterdag zijn ze opnieuw van de partij.

Union-coach Alexander Blessin reageert op de selectie van zijn uitblinkers. “Voor Cameron ziet het er goed uit”, aldus Blessin op de kanalen van de club. “Mohammed traint opnieuw mee met de groep en zit terug in de selectie.”

Het belooft een spannende derby te worden die erg belangrijk kan zijn in de strijd om de titel. Union staat momenteel eerste met 51 punten. Anderlecht achtervolgt met 43 punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.