Uitblinker De Ketelaere helpt Atalanta met twee assists aan zege tegen Udinese

27 januari - 20:00
12

Charles De Ketelaere lijkt zijn plekje bij Atalanta helemaal gevonden te hebben. De Rode Duivel is één van de mannen in vorm bij de Italiaanse club en bewees dat nog maar eens in de 2-0 overwinning tegen Udinese.

In het duel tegen de laagvlieger was De Ketelaere van cruciaal belang om zijn ploeg op voorsprong te brengen. Atalanta was al baas in het duel, maar pas tien minuten voor de rust was het ook voor de eerste keer raak. De Ketelaere wist Miranchuk te bereiken, die er 1-0 van maakte.

Net voor rust deed hij hetzelfde met Scamacca en de 2-0 stond op het scorebord. Dat bleek uiteindelijk ook genoeg om de overwinning over de streep te trekken en de drie punten te pakken. Voor De Ketelaere was het zijn zesde en zevende assist dit seizoen. Hij wist ook al zeven keer te scoren in 24 partijen.

Dankzij die zege springt Atalanta over Fiorentina naar de vierde plek in de stand. Het telt wel maar liefst zestien punten achterstand op leider Juventus.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.