'Geen Twente voor Ohio, Standard laat Nederlandse spits niet gaan'

'Geen Twente voor Ohio, Standard laat Nederlandse spits niet gaan'

26 januari - 23:00
1

FC Twente houdt miljoenen over bij een vertrek van Manfred Ugalde (ex-Lommel), maar heeft grote moeite om een waardige vervanger aan te trekken. Noah Ohio wordt het alvast niet.

De Telegraaf meldt dat Twente wel degelijk heeft geïnformeerd bij Standard, maar dat de club niet geïnteresseerd is in een deal. Ugalde lijkt in alles te vertrekken naar Spartak Moskou en trainer Joseph Oosting gaf al aan te balen van het vertrek van de Costa Ricaan. Twente wilde eerder in de week al Zeefuik halen, maar de spits van FC Volendam geeft de voorkeur aan een avontuur in Alkmaar.

De 21-jarige Ohio werd in 2022 door Standard overgenomen van RB Leipzig en daar betaalde de club ruim één miljoen euro voor. Een grote doorbraak zat er echter nog niet in bij de Rouches. Ohio staat vooral bekend om zijn goede prestaties bij Jong Oranje: in vier interlands was de speler goed voor drie treffers. Ohio staat tot 2026 onder contract bij de Luikenaren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.