OFFICIEEL: PSG maakt komst van tweede Braziliaans toptalent bekend

OFFICIEEL: PSG maakt komst van tweede Braziliaans toptalent bekend

25 januari - 17:46

Paris Saint-Germain heeft zich versterkt met Gabriel Moscardo. De achttienjarige middenvelder komt voor zo'n twintig miljoen euro exclusief bonussen over van het Braziliaanse Corinthians, zo meldt Fabrizio Romano

Ook Chelsea en Arsenal zaten op het vinkentouw voor Moscardo, maar de topclubs uit Londen vissen achter het net. De verdedigende middenvelder heeft een contract getekend tot 2028 bij de Parijzenaren. Hij zal de rest van het seizoen op huurbasis afmaken voor Corinthians. Moscardo sluit aankomende zomer aan bij PSG en verheugt zich op dat moment. "Deze club zit vol met toptalenten. Ik ben ontzettend trots dat ik onderdeel mag zijn van deze grote club", aldus Moscardo.

De Braziliaan speelde tot dusver 25 wedstrijden voor Corinthians, waarin hij één keer scoorde en één keer aangever was. In september 2023 maakte hij op zeventienjarige leeftijd zijn debuut voor Brazilië onder 23. De Braziliaanse verdediger Lucas Beraldo (20) maakte al eerder deze maand de stap naar PSG. De landgenoten zullen vanaf aankomende zomer voor het eerst samen te zien zijn op het trainingsveld in Parijs.